Online savjetovalište

U okviru projekta “Volonteri za posao” koji realizuje Udruženje poslodavaca općine Kakanj “Centar za podršku biznisu” Kakanj uz podršku Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta, Općine Kakanj i JU Službe za zapošljavanje ZDK – Biro rada Kakanj, pokrenuli smo online savetovalište.

Ova online usluga je u potpunosti besplatna i nastala je u cilju pružanja podrške svima koji žele da pokrenu svoje poslovne ideje a imaju određene nedoumice i pitanja. Ukoliko niste pronašli rješenje za Vaša pitanja na stranicama sajta volonterizaposao.ba i želite da dobijete adekvatne odgovore na administrativna, pravna, privredna i konceptualna pitanja u vezi preduzetništva i pokretanja biznisa možete nam se obratiti putem popunjavanja kratke forme na linku KONTAKT.

Vaša pitanja će biti obrađena po redu pristizanja, a naši stručni saradnici će na Vaša pitanja odgovoriti. Takođe, kako bi olakšali svim posjetiocima sajta pronalazak adekvatnih odgovora na sve nedoumice koje se tiču preduzetništva planirano je da od najčešće postavljenih pitanja napravimo posebnu sekciju na volonterizaposao.ba i time svim zainteresovanima olakšamo rad i razvoj poslovnih ideja.

Projekat ”Volonteri za posao”, sprovodi Udruženje poslodavaca općine Kakanj “Centar za podršku biznisu” Kakanj, a finansira Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta.